Lainalaitteet

Digivideo

Laitteiden lainaaminen jäsenistölle on tärkeä osa Digivideoyhdistyksen toimintaa. Yhdistys on pyrkinyt valitsemaan sellaisia laitteita, joita harrastaja tarvitsee harvemmin ja jotka ovat suhteellisen hintavia ostaa omaksi. Laitteiden laina-ajat vaihtelevat viikosta kahteen. Lainahinta on nimellinen 10-20 euroa, sekä lisäksi postikulut.


Lainausohjeet

Laitteiden lainaamisesta huolehtii kalustovastaava Jukka Virtanen. Lainaustiedustelut hoidetaan sähköpostitse hänelle osoitteella: etunimi.sukunimi@digivideo.fi. Tutustu lainausohjeisiin huolellisesti!

Lue tarkemmat lainausohjeetMonacoOPTIX monitorin kalibrointilaite

MonacoOPTIX XR on laite, jonka avulla voit kalibroida monitorin värit ja kirkkauden kohdalleen. Laiteen johto liitetään tietokoneen USB väylään ja itse laite asetetaan näytön pinnalle, josta sen sensori analysoi kuvaa. MonacoOPTIX XR:llä voi kalibroida litteitä TFT näyttöä ja normaaleita kuvaputkinäyttöjä.

Huom! Toimii moitteetta vain WindowsXp -koneissa.

Lue lisää...


Desisti Magis valaisimet

Digivideoyhdistyksen jäsenille lainattavaan valosarjaan kuuluu 3 valaisinta, teholtaan 300-650W. Ne ovat fresnell-linssillä ja rajaussiivillä varustettuja halogeenivalaisimia. Kaikkiin on jalustat ja SuperClamp-puristin, jolla kiinnityksen voi tehdä putkiin, oviin, kaapin reunoihin jne. Myös valon värin muuttamiseen tarkoitettuja kalvoja on mukana peruspakkaus.

Lue lisää...

Canopus ADVC-100 videokonvertteri

Canopus ADVC-100 videokonvertteri muuttaa reaaliaikaisesti analogisenvideo signaalin DV muotoon ja toisin päin.

Lue lisää...


AKG PR-81 kameravastaanottimen ja PT-81 lähettimen käyttöohjeet

Langattoman mikrofonisarjan avulla voi tehdä helposti nauhoituksia vaikeissa oloissa.

Lue lisää...Lisäksi listalle on tulossa laadukas mikrofoni sekä kynäkamera.

Henkilökohtaiset työkalut